Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

Sucevenii nu rămân fără apă caldă şi căldură. Lungu a purtat discuţii cu Bioenergy

apa robinet dusCele peste 20.000 de familii din municipiul Suceava care sunt racordate la sistemul centralizat de termoficare vor beneficia în continuare de căldură şi apă caldă după ce conducerea Primăriei Suceava a purtat discuţii cu reprezentanţii Bioenergy şi au ajuns la un consens astfel încât populaţia să nu sufere. Şi asta după ce Bioenergy a primit în conturi cele două milioane de lei alocate de  Guvern în urmă cu câteva săptămâni.

like-facebook „Banii alocaţi de Guvern pentru deblocarea situaţiei din octombrie, când centrala a fost oprită, din cauza datoriilor mari neîncasate, au ajuns. În urma discuţiilor purtate la Bucureşti zilele acestea şi datorită sprijinului prefectului Florin Sinescu, Suceava ar putea beneficia curând de un nou sprijin de la Guvern, tot de două milioane de lei, bani care vor ajunge la producătorul de energie termică, pentru a avea cu ce achita masa lemnoasă necesară furnizării căldurii”, declarat Lungu.

Potrivit edilului sucevean, de la 1 octombrie, 62% din ce s-a încasat de la populaţie a fost virat în conturile celor de la Bioenergy. Termica mai are de plătit către Bioenergy aproximativ 15 milioane de lei.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*