Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Rapid CFR Suceava, eliminată, joi, din Cupa României

Rapid CFR Suceava - Petrolul Ploiesti, in Cupa RomanieiRapid CFR Suceava a fost eliminată, joi, din Cupa României, după înfrângerea cu 3-1 în faţa formaţiei Petrolul Ploieşti, în optimile competiţiei.

În meciul de pe Stadionul Municipal din Botoşani, sucevenii au primit golul în minutul 27, de la fundaşul Ipsa, care a reluat în plasă în urma unui corner de pe partea stângă.

like-facebookDupă pauză, Marius Matei egalează în minutul 56, însă un minut mai târziu ploieştenii iau din nou conducerea printr-un autogol al lui Velescu. După alte două minute, israelianul Hadad de la Petrolul majorează diferenţa la 3-1.

În minutul 69, Sumanariu reduce din diferenţă şi stabileşte scorul final 3-2.

Cu un minut înainte de sfârşitul meciului, petrolistul Beţa este eliminat după un fault dur asupra lui Golofca, pentru care primeşte al doilea galben.

 

Rapid CFR Suceava -- Petrolul Ploiesti, in Cupa RomanieiRapid CFR Suceava: Roheţki – Bălan, Ferariu, Velescu, Semeghin (cpt.) – Sumanariu, Sfrijan, Apostol, Negru (55 Golofca), Marinkovic (75 Burcea), Matei.

Petrolul: Bolboaşă – Peteleu (67 Alcenat), Ipsa, Satli, Beţa – Hadad (77 Filip), Marinescu (cpt.) – Priso, Albin, Nepomuceno – Pastorini (46 Nkoyi).

Rapid CFR Suceava- Petrolul Ploiesti, in Cupa Romaniei

Rapid CFR Suceava- Petrolul Ploiesti, in Cupa Romaniei


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*