Joi 16 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Condamnată la închisoare cu suspendare după ce şi-a ucis colega de muncă într-un accident

trimis in judecataO tânără în vârstă de 26 de ani a fost condamnată, miercuri, de Curtea de Apel din Suceava la un an de închisoare cu suspendare după ce în urmă cu un an şi jumătate şi-a ucis, din culpă, colega de serviciu, pe care o transporta cu maşina.

like-facebookAccidentul a avut loc în luna martie a anului trecut pe drumul naţional DN 2, la ieşirea din Fălticeni spre Spătăreşti. Pe fondul zăpezii, Ionela Marinela Stănică, care se îndrepta spre casă alături de două colege de serviciu, a pierdut controlul asupra maşinii VW pe care o conducea şi a intrat pe constrasens. Autoturismul a intrat într-o autoutilitară care circula din sens invers.

În urma impactului, Lucreţia Pavel, în vârstă de 37 de ani, a rămas încarcerată. După intervenţia echipei de descarcerare, ea a fost transportată la spital, dar a murit după câteva ore.

Iniţial, Judecătoria Fălticeni i-a dat şoferiţei care a provocat accidentul doar un avertisment, însă instanţa superioară a schimbat soluţia, condamnând-o la un an de închisoare cu suspendare.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Suceava: Condamnată la închisoare cu suspendare după ce şi-a ucis colega de muncă într-un accident | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*