Marti 07 Mai 2024, Actualizat acum 127 zile 12:00 am

Asociaţiile dispar din peisaj! Primăria vrea să încheie convenţii individuale cu sucevenii racordaţi la Termica

lunguDupă ce ani buni au asistat cum  se adună restanețele la plata utilităților, conducerea Primăriei sucevene,  prin vocea lui Ion Lungu, vrea să oblige operatorii “Termica” și ACET să încheie convenții individuale cu populația.
Forma actuală – plata serviciilor prin intermediul asociațiilor de proprietari – este considerată “nefuncțională” .
like-facebookPrimarul Ion Lungu  a declarat că “va face tot posibilul” ca, până la sfârșitul anului, cele două societăți să perfecteze convenții cu fiecare beneficiar, adăugând că “veriga intermediară, numită asociația de proprietari, trebuie eliminată”.
Trebuie amintit că  “Termica” va asigura și în prima parte a anului viitor distribuția căldurii și apei calde în municipiul Suceava. Negocierea directă cu “Termonet” a căzut, după ce comisia instituită la nivelul Consiliului Local a dat aviz negativ. Principalele motive au fost menținerea prețului gigacaloriei și garantarea subenției plătită de municipalitate, solicitări cu care aleșii locali nu au fost de acord. Lungu susține că raportul comisiei va fi discutat de consilierii locali în şedinţa ordinară de joi, 30 octombrie.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*