Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

Scandal între doi foşti iubiţi în poarta liceului. Ea i-a aruncat cafeaua în faţă, el a lovit-o

stradaO ceartă între doi foşti iubiţi s-a transformat într-un caz de alertă maximă. Luni, o elevă de 17 ani de la Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza” din Burdujeni a fost chemată, în pauză, în faţa porţii unităţii de învăţământ de un fost iubit pentru a discuta. Tânărul voia să reia relaţia, dar între cei doi a izbucnit o ceartă, iar fata i-a aruncat acestuia cafeaua pe care o avea în mână direct în faţă. Supărat de gestul fetei, tânărul, de aceeaşi vârstă, dar care fusese exmatriculat de la şcoală,  a lovit-o cu o palmă peste faţă.

like-facebookEleva a mers la directorul adjunct al instituţiei de învăţământ şi i-a povestit ce s-a întâmplat, iar conducerea colegiului a sfătuit-o să aştepte să ajungă poliţistul de proximitate pentru a-i povesti ce s-a întâmplat. Lucru pe care tânăra nu l-a făcut, supărată de ce s-a întâmplat a sunat imediat la 112, iar la instituţia de învăţământ au ajuns poliţiştii, dar şi un echipaj de la Ambulanţă. Tânăra nu a avut, însă, nevoie de îngrijiri medicale. Conducerea unităţii de învăţământ a sesizat Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava despre producerea acestui incident.

A fost o altercaţie între doi copii, fata nu avea nici măcar o escoriaţie. Dacă era o chestie gravă, eu aş fi sunat imediat la ambulanţă şi Poliţiei. Am avut un incident grav şi am luat toate măsurile fără să stau pe gânduri, dar acum nu a fost nimeni rănit. Oricum  doamna director adjunct a sesizat Poliţia de proximitate. Am informat Inspectoratul Şcolar”, a declarat, pentru SuceavaNews, directorul Colegiului Tehnic, Ovidiu Ştefan Arganisciuc.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Scandal între doi foşti iubiţi în poarta liceului. Ea i-a aruncat cafeaua în faţă, el a lovit-o | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*