Vineri 10 Mai 2024, Actualizat acum 130 zile 12:00 am

Most wanted: Poliţia Română include trei suceveni pe lista celor mai căutaţi români

Most Wanted la SuceavaTrei suceveni figurează în topul celor mai vânaţi români atât în ţară cât şi în străinătate. Poliţia Română a inclus în noua sa secţiune “Most wanted” trei suceveni.

Unul dintre cei trei este omul de afaceri Severin Tcaciuc. Pe 8 februarie 2011, proprietarul firmei  SC Bucovina Turism SA a fost eliberat din Penitenciarul Botosani, unde ispăşise o pedeapsă pentru evaziune fiscală.

like-facebookA doua zi, Tcaciuc a plecat în Austria, însă autorităţile romnâne nu au luat în calcul că acesta mai avea un mandat de executare a pedepsei de doi ani pentru instigare la evaziune fiscală şi folosirea cu rea-credinţă de bunuri sau creditul societăţii. De atunci, Severin Tcaciuc, în vârstă de 56 de ani, este căutat de Poliţie.

Un alt important personaj este poliţistul de frontieră Marian Coslac Iaholnic, în vârstă de 52 ani, cu domiciliul in Siret. Acesta a fost condamnat în anul 2008 la opt ani de inchisoare pentru luare de mita.

Căutat de poliţie este şi un tânăr de 32 de ani, care a fost condamnat pentru viol. Bogdan Mihai Zuziac are de executat o pedeapsă de şase ani de închisoare.

Poliţia deţine şi o listă cu zece urmăriţi naţional din Suceava. Vezi aici lista celorlalţi căutaţi de Poliţie!

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*