Duminică 05 Mai 2024, Actualizat acum 125 zile 12:00 am

FOTO Ţigări de contrabandă ascunse în mochetă. Un tânăr a fost reţinut

tigari de contrabanda2Imaginaţia contrabandiştilor nu are limite atunci când vine vorba de a face bani uşor, iar locurile în care ascund ţigările sunt absolut ciudate. Un tânăr de 22 de ani a fost reţinut de poliţişti pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă şi introdus în arestul I.P.J. Suceava. Totodată, a fost indisponibilizat autovehiculul cu care se deplasa şi confiscate ţigarete, în valoare de aproape 150.000 lei.

Duminică, un echipaj mixt poliţie-jandarmi a oprit în trafic, în localitatea Suceviţa, o autoutilitară aparţinând unei societăţi comerciale din judeţul Cluj, la volanul căreia se afla un tânăr de 22 de ani, din comuna Vicovu de Jos, care transporta 4 role de  mochetă tip gazon, ambalate în folie de plastic.

like-facebookÎn urma controlului efectuat de poliţişti, s-a stabilit faptul că în interiorul celor 4 role de  mochetă, în locaşuri special amenajate,  erau ascunse 14.943 de pachete ţigarete (298.860 de ţigări), în valoare de 149.430 lei. Cantitatea de ţigarete au fost confiscate, iar autovehiculul a fost ridicat, în vederea dispunerii unei măsuri asiguratorii în cauză.

„Conducătorul auto a fost reţinut pentru 24 ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă, urmând ca astăzi, 20 octombrie a.c., să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, cu propunere de arestare preventivă”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Ţigări de contrabandă ascunse în mochetă. Un tânăr a fost reţinut | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*