Joi 16 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Bursa specială a locurilor de muncă pentru tinerii defavorizaţi, organizată de AJOFM

locuri de munca ajofm (3)Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Suceava a anunţat că va organiza, vineri, 24 octombrie, Bursa specială a locurilor de muncă pentru tinerii defavorizaţi. La evenimentul ce va avea loc la parterul Iulius Mall Suceava sunt aşteptaţi tineri cu vârsta de până la 26 de ani, aflaţi în una din următoarele situaţii: provin din sistemul de protecţie a copilului, au copii, provin din familii care nu îi pot întreţine, au fost victime ale traficului de persoane sau au executat pedepse privative de libertate.

like-facebookPotrivit reprezentanţilor AJOFM Suceava, fiecare loc de muncă al tinerilor aflaţi în aceste situaţii va fi subvenţionat din bugetul asigurărilor de şomaj. Valoarea subvenţiei este de 1.000 de lei, iar perioada de acordare este de 3 ani, cu posibilitatea de prelungire a perioadei de subvenţionare până la 5 ani.

AJOFM Suceava a demarat o campanie de identificare de angajatori care dispun de locuri de muncă vacante şi ar dori să încadreze în muncă astfel de persoane, pentru acoperirea cheltuielilor de personal prin acest tip de subvenţii.Agenţii economici interesaţi să participe la această bursă sunt rugaţi să contacteze biroul de relaţii publice al AJOFM Suceava, la numărul de telefon 0230 523 279, interior 104.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*