Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Şedinţă furtunoasă de Consiliu Judeţean. Vezi de ce au părăsit sala consilierii democrat- liberali!

consilieri pdl parasind sala de cjȘedință cu debut furtunos, vineri,  în deliberativul județean. Consilierii PDL  au părăsit sala după ce au aflat că proiectul privind sumele suplimentare alocate pentru echilibrarea bugetelor locale pe acest an nu va fi retras de pe ordinea de zi, pentru consultări ulterioare.
like-facebookChiar dacă la ședința pe comisii a participat consilierul județean Sorina Barbu, consilierii județeni democrați liberali au cerut ca acest proiect să fie discutat pe fiecare localitate, solicitare refuzată din start de  președintele Consiliului Județean Suceava.  Sorina Barbu a explicat că în cadrul  ședinței pe comisii a solicitat alocarea de fonduri pentru anumite localități, însă  a fost refuzată, fiind invocate motive ca acela că acele localități nu au plătit contribuția la  SMID.
cj consiliu judetean “E pentru prima dată când grupul PDL nu a fost consultat cu privire la proiectele care sunt pe ordinea de zi. Aş propune ca punctul 1, cu repartizarea la bugete, să fie retras şi să îl discutăm cu toţii, punct cu punct. În caz contrar, nu luăm parte la lucrările şedinţei”, a spus Plăcintă.  
Nemulțumiri a avut și consilierul județean PDL, Cristina Irimie,  care și-ar fi dorit ca proiectul să fie discutat punctual.
În cele din urmă, consilierii PDL au părăsit sala, iar din grupul ACL a rămas vicepreședintele PNL, Ilie Niță, care probabil se teme că ar putea fi schimbat la o viitoarea reuniune a deliberativului județean, cel mai probabil după alegerile prezideanțiale, dată fiind actual majoritate.
Preşedintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor, a replicat: “Aţi fost consultaţi, prin Sorina Barbu, care a fost prezentă la şedinţa Comisiei de buget.”

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*