Sâmbătă 04 Mai 2024, Actualizat acum 124 zile 12:00 am

Primarul de Fălticeni: Sperăm să dăm drumul la căldură pentru ca constructorii să poată lucra şi pe timpul iernii la spital

primar falticeni comanPrimarul de Fălticeni, Gheorghe Coman, susţine că la Spitalul Fălticeni se lucrează de zor şi, cel mai probabil, se va lucra şi pe timpul iernii. El a declarat, joi, în cadrul unei emisiuni televizate, că urmează să primească o tranşă de bani de la Guvern, iar astfel lucrările vor fi realizate în proporţie de 90%.

like-facebookSperăm să finalizăm în acest an alimentarea cu energie electrică şi mutarea centralelor tocmai pentru a da drumul la căldură pentru ca constructorii să poată lucra şi pe timpul iernii pentru că acum se finalizează închiderea etanşă a exteriorului , practic finalizăm în câteva zile tot ceea ce înseamnă partea de izolaţie termică. Geamuri termopan s-au montat, s-au finalizat terasele, se finalizează subsolul. Avem o construcţie etanşă care, dacă finalizăm partea de instalaţie şi centralizare, constructorul va putea lucra la interior şi pe perioada iernii pentru tot ce e acolo, gresii, faianţă, linoleuri şi tot ce mai trebuie pe interior”, a declarat primarul de Fălticeni Gheorghe Coman.

De asemenea, Coman a precizat că va fi angajat un medic anestezist care va beneficia de locuinţă de serviciu, iar pe viitor urmează să aducă la Fălticeni şi un cardiolog şi un neonatolog.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*