Vineri 10 Mai 2024, Actualizat acum 130 zile 12:00 am

15 generatoare pregătite pentru alimentarea cu energie electrică a secţiilor de vot din judeţ. Sinescu: Suntem în grafic cu toate acţiunile

prefectul florin sinescuBuletinele vot, ştampilele și celelalte materiale necesare procesului electoral care sunt asigurate prin grija Ministerului Administrației și Internelor  vor fi preluate în data de 20 octombrie,  de către Instituția Prefectului Suceava. Ele vor fi depozitate la Centrul Economic Bucovina din  Suceava împreună cu materiale care sunt asigurate de Prefectură. Reprezentantul Guvernului în teritoriu, Florin Sinescu,  ne-a declarat că în data de 31 octombrie acestea vor fi împărțite pentru fiecare secție devotare din cele 553 de secții de votare de pe raza județului.

like-facebookSuntem în  grafic cu toate acțiunile, iar în perioada campaniei electorale nu au fost evenimente deosebite. Nu au fost înregistrate evenimente în zona de infracțiuni legate de procesul electoral. În ce privește numărul de alegători care a fost comunicat de MAI gestionat de Autoritatea Electorală Permanentă, în județul Suceava sunt 581.000 de alegători inclusiv cei care vor împlini vârsta de 18 ani până în ziua de 2 noiembrie. Aceste persoane se vor regăsi pe liste până pe 23 octombrie când vom realiza copii de pe listele electorale permanente, acestea fiind documentele care le vom găsi în ziua votului în secțiile de votare.  La Merești, localnicii vor putea vota în prăznicar, fiind sigura locație în acest moment care este adecvată unui proces electoral. Nu există  aici nicio instituție publică care să aibă un spațiu adecvat cel pe care l-am folosit la alegerile europarlamentare  a fost  afectat de un incendiu săptămâna trecută. Avem experiență în ce privește organizarea unui proces  electoral. Nu avem emoții, vom căuta ca lucrurile să decurgă normal, ne-am pregătit inclusiv cu  posibilitatea de a alimenta  cu energie electrică secțiile de votare dacă situația o va impune. Avem  la dispoziție 15 generatoare”, a spus Sinescu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*