Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

O fotografie în care apare independentul Traian Andronachi a scandalizat internauţii. Vezi reacţia sa!

andronachiPe pagina de socializare a președintelui Consiliului Județean Suceava, Cătălin Nechifor, a apărut de câteva zile o poză destul de interesantă. Ținând cont că avocatul Traian Andronachi a plecat de ceva vreme de la UNPR  şi a devenit independent, fotografia pare a spune altceva. Fotografia părea făcută zilele trecute, semn că este posibil ca zvonul care circulă că avocatul rădăuțean a fost chemat la discuții pentru o eventuală trecere la PSD este cât se poate de adevărat.
 Apariția pozei, însă, a  adus un val de critici care  l-au determinat pe Traian Andronachi să reacționeze.
like-facebook„Independenta mea politica reprezinta o alegere asumata intr-o situatie in care a fi independent este in primul rand o atitudine, iar apoi o eticheta reprezentativa pentru apartenenta sau non-apartenenta la o grupare politica. Am ales sa fiu independent, am ales sa fiu transparent, am ales sa va fac si pe dvs. parte la activitatile pe care le desfasor. Acest lucru poate fi dovedit chiar de aceasta poza careia dvs. ii atribuiti o tenta negativa. De dragul propriilor interese un pranz s-ar putea lua si departe de ochii lumii. In viziunea mea tocmai deschiderea spre dialog, dincolo de orgoliile si interesele personale, ascultarea si dezbaterea, pot fi caile prin care sa procedam altfel decat pana acum. Altele sunt jocurile de care trebuie sa ne ferim. Va multumesc pentru atentionare si va astept cu sugestii oricand vi se pare ca nu reprezint interesele radautenilor”, se apără Andronachi.

Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. Sorin says:

    Se intelege de pe acum , ceea ce doresc sa faca PSD`isti la Radauti !! Atata timp cat a facut parte din UNPR si a dat mana cu PSD`ul in consiliul local …o va face si in continuare din postura de INDEPENTENT !!! Sa nu se mai ascunda dupa degete . In ziua de astazi cetateanul de rand doreste TRANSPARENTA !!!!! Pana in 2016 cand vor vi alegerile locale sa speram ca se va ajunge pana atunci , vor fi multe schimbari , dar si multe surprize la care, toti acesti lideri politici nu se vor astepta !!

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*