Luni 29 Aprilie 2024, Actualizat acum 119 zile 12:00 am

Administratorul unui hotel din judeţ criticat dur de preşedintele Consiliului Judeţean. „Nu putem să ne batem joc de o investiție atât de importantă”

hotel rarauNechifor i-a sugerat administratorului Hotelului Apin de  pe Rarău să fie aprovizionat cu cafea si răcoritoare
 Președintele Consiliului Județean Cătălin Nechifor a tras un semnal de alarmă, marţi, în cadrul unei conferințe de presă,  asupra serviciilor  oferite de administratorul Hotelului Alpin  turiștilor care ajung  pe Rarău.
El s-a declarat nemulțumit de faptul că turiștii  care ajung să vadă masivul Rarău și inclusiv Pietrele Doamnei,  nu  pot bea o cafea sau răcoritoare, ci sunt sticle de apă la 2 l.
drum spre rarauȘeful administrației județene aprecizat că  în loc să își facă aprovizionare și să ofere servicii de calitate turiștilor, patronul hotelului a fost mai interesat să ocupe abuziv teren care nu îi aparține pentru a-și mări suprafața terasei. De altfel, cel care patronează hotelul nici pe departe nu se ocupă de unitate deși de-a lungul anilor, mii de turiști s-au aflat pe munte chiar dacă infrastructura nu a fost  strălucită, mulți urcând pe jos cei aproape 3 km până la masivul Rarău.
 “Nu pot să înțeleg de ce nu se preocupă  să ofere condiții civilizate pentru cei care doresc să consume o cafea, un suc, ceva de mâncare, practic nu găsești mai nimic în hotel. Vreau să spun foarte clar, dacă nu-și revizuiesc acest comportament cei care administrează această structură turistică, cred că soluția corectă e să vă invit și pe dvs. acolo și să decidem împreună ce-i de făcut! Nici nu știu cine-i patron acolo, nu putem să ne batem joc de o investiție atât de importantă pe Rarău – Chiril – Pojorâta și cei din zona privată să nu înțeleagă că trebuie să țină pasul cu noi”, a spus Nechifor.drum spre rarau1
  
like-facebookPreședintele CJ i-a sugerat patronului Hotelului Alpin că ar fi cazul să ofere service de calitate turiștilor pentru că și acestea sunt o carte de vizită a județului.  
“Vorbesc în calitate de om care administrează banul public județean.Pe Rarău ajung turiști din toată țara, dar nu au toaletă cum trebuie, nu au o apă minerală, nici măcar o cafea. Oare acel turist se mai întoarce, acel turist vorbește frumos despre Rarău, despre Suceava mai departe ? Săptămâna viitoare vreau să evalueza conchis șeful administrației județene 

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*