Duminică 12 Mai 2024, Actualizat acum 132 zile 12:00 am

„Tractoraşul” care a trecut pe la mai multe partide, numit vicepreşedinte al PSD Suceava

brandusel nichiteanTrei consilieri judeţeni au fost numiți, săptămâna trecută, în funcţia de vicepreşedinte, organizaţia judeţeană a PSD Suceava  numărînd în prezent 14 vicepreşedinţi.  Cei trei au fost validați de conducerea PSD  în funcții de conducere în PSD la o săptămână de la semnarea adeziuni la social-democrați.  Consilierul judeţean Brînduşel Nichitean, cunoscut sub numele de „Tractorașul” care a trecut pe la mai multe partide, iar în 2004 a fost prins că a votat de cinci ori la alegerile parlamentare, şefa femeilor liberale din Suceava, Cristina Teodorovici, şi un consilier judeţean PPDD au fost numiţi, vineri, vicepreşedinţi ai PSD Suceava.
Cei trei consilieri judeţeni – Brînduşel Nichitean, Cristina Teodorovici şi Adrian Isepciuc -, care au semnat adeziuni  în urmă cu mai bine de o săptămână, au fost validaţi de conducerea PSD Suceava în funcţia de vicepreşedinţi ai organizaţiei judeţene.
like-facebookBrândușel Nichitean, un alt  personaj care se vrea politician este destul de controversat. A fost  lider la  ApR Suceava,  vicepreşedinte la  PD Suceava,  trimis în judecată pentru că ar fi votat de cinci ori la alegerile generale din 28 noiembrie 2004, iar ulterior sancţionat de Judecătoria Suceava cu amendă penală de zece milioane de lei, cu suspendare.
Brînduşel Nichitean a candidat în alegerile parlamentare din noiembrie 2004 pe poziţia a doua pe lista Alianţei D.A. Suceava pentru Senat, a câştigat functia de senator, dar mandatul său a fost invalidat de plenul Senatului. El a fost exclus din PD, iar în februarie 2007 a fost reprimit în acest partid. În 2008, el a trecut de la PDL la PNL, spunând că nu se mai regăseşte în formaţiunea democrat-liberală.  Ajuns consilier județean pe listele USL din partea PNL, Brândușel Nichitean și-a văzut și de interesul personal angajându-și fiica la Serviciul de Evidență informatizată a Persoanei, structură aflată în subordinea Consiliului Județean  Suceava. El a bătut și la ușa Prefecturii Suceava pentru a-şi angaja odrasla în această instituție, dar a fost refuzat. Mai înțelegător au fost cei care se află la conducerea administrației județene care i-au găsit un loc de muncă fiicei lui Nichitean la  un compartiment care își are sediul în clădirea fostului Centru Militar Județean. Fiica lui Nichitean a ajuns, din vară, la Direcţia Proiecte, Parteneriate a Consiliului Judeţean.
Consilierul judeţean liberal Cristina Teodorovici a fost în ultimii ani preşedinte al Organizaţiei Judeţene a Femeilor Liberale Suceava şi este şi inspector şcolar general adjunct al judeţului Suceava. Adrian Isepciuc este consilier judeţean de câteva luni, el fiind pe lista de supleanţi ai PPDD Suceava pe locul 23.

Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. Bogdan Nichitean says:

    No comment! As avea multe de zis, dar … “tacerea e de aur” !!!

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*