Sâmbătă 18 Mai 2024, Actualizat acum 138 zile 12:00 am

Inaugurată cu mult fast, Judecătoria Fălticeni are în continuare ușile închise pentru ședințe

judecatoria-falticeniInaugurată cu mult fast în data de 29 septembrie 2014, Judecătoria Fălticeni are în continuare ușile închise pentru ședințe. Judecătorii țin în continuare procesele în vechiul sediu. Motivul ar fi acela că imobilul nu are mobilier. Panglica inaugurală a fost tăiată de către  ministrului Justiţiei, Robert Cazanciuc, preşedintelui Consiliului Superior al Magistraturii, Adrian Bordea, dar și  oficialităţilor judeţene şi locale  care au ținut să  fie prezente la eveniment. 
like-facebookGazde au fost preşedintele Curţii de Apel Suceava, Maria Andrieş, preşedintele Judecătoriei Fălticeni, Emanuela – Gabriela Dieac, corpul de magistraţi şi grefieri ai instanţei fălticenene dar şi primarul municipiului Cătălin Coman, la inaugurare participând procurori, avocaţi, public interesat.
Din rândul oficialităţilor judeţene au fost prezenţi preşedintele CJ, Ioan Cătălin Nechifor, prefectul Florin Sinescu, senatorul Ovidiu Donţu, şefi ai unităţilor militare şi poliţiei judeţene.
Construcţia are trei săli de judecată, spaţii pentru arhivă, registratură, birouri pentru avocaţi, grup arest cu spaţii separate pentru femei, bărbaţi, minori, minore, fumători, deţinuţi periculoşi, etc, birouri pentru judecători, birouri pentru grefieri, sală de consiliu, birou preşedinte,  dar şi un spaţiu generos cu funcţiunile de hol public, scări şi ascensor pe traseul de acces al publicului justiţiabil şi avocaţilor. Bucuria a fost mare mai ales pentru cei de pe plan local și județean care s-au arătat extreme de mulțumiți de noua investiție. O clădire cu şapte nivele (subsol, demisol, parter şi 4 etaje), edificată, din cauza suprafeţei mici de teren alocată, în principal pe înălţime, stă închisă.
 

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*