Sâmbătă 27 Aprilie 2024, Actualizat acum 117 zile 12:00 am

Un sucevean şi-a chemat amanta la bară pentru că a refuzat să-l ia de soţ

amanta sexCaz incredibil în judeţul Suceava. Supărat că femeia cu care îşi satisfăcea toate plăcerile a refuzat să-l ia de soţ, un bărbat din Câmpulung Moldovenesc a decis să o cheme la judecată şi să-i ceară despăgubiri morale întrucât i-a înşelat aşteptările. George Sasu a depus o cerere la instanţa din Vatra Dornei.

like-facebookEl cere ca V. A., din Cârlibaba, cea care i-ar fi fost amantă o bună perioadă de timp, să-i returneze cei 5.000 de lei împrumutaţi precum și  despăgubiri de 10.000 lei. Femeia a fost citată pentru un viitor termen la Școala Generală din Cârlibaba, unde doamna V., în vârstă de  60 de ani, este profesoară, dar și instructor la o formație de dansuri populare.

Subsemnatul George Sasu domiciliat in localitatea Campulung Moldovenesc, str. Calea Bucuriei  CHEM IN JUDECATA pe numita A. V., la adresa Scoala Carlibaba, com. Carlibaba, județul  Suceava, că prin hotărârea ce se va da sa obilgati pe parata la plata sumei de 5000 de lei(cinci mii de lei), reprezentand contravaloarea banilor imprumutati de mine si daune morale in valoare de 10.000 lei, ca urmare a refuzului acesteia de a se casatori cu mine”, arată reclamantul în plângerea formulată la Judecătoria Vatra Dornei.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*