Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Minor reţinut de poliţişti după ce a furat zeci de litri de motorină, un ATV şi porumb

retinutUn minor de 16 ani a fost reţinut de poliţişti după mai multe furturi comise în oraşul Cajvana. Un bărbat de 77 ani, din localitate a sesizat poliţiştii despre  faptul că de pe un teren al său, situat în locul numit ,,Dumbravă’’,  a fost sustrasă o cantitate de  știuleți de porumb. În urma cercetărilor efectuate s-a reușit identificarea persoanei bănuite de comiterea  furtului ca fiind un minor de 16 ani, din orașul Cajvana.

like-facebookDin cercetări, polițiștii au stabilit faptul că minorul este bănuit şi de  furtul a 30 litri de motorină din curtea unei societăţi comerciale din localitate, precum şi furtul unui ATV, faptă comisă la data de 18/19.04.2014, de la locuința unui bărbat din orașul Cajvana.

„În cauză s-a dispus reținerea autorului pentru 24 ore, fiind introdus în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca la 03.10.2014 să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți cu propunere de arestare preventivă. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale”, potrivit unui comunicat al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*