Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

Târgul Lăptarilor şi Drumul Lemnului, în acest sfârşit de săptămână, la Câmpulung Moldovenesc

targul laptarilorÎn acest sfârşit de săptămână, va avea loc Târgul Lăptarilor, aflat la cea de a XIV-a ediţie şi Drumul Lemnului ediţia a IV-a.  
 În judeţul Suceava este cunoscută şi aşteptată o manifestare anuală, o sărbătoare a crescătorilor de taurine şi a procesatorilor de lapte, care, împreună produc, respectiv înnobilează alimentul ce reprezintă prima hrană pentru om. 
like-facebookLa acest târg participă firme al căror obiect de activitate este producerea şi comercializarea utilajelor, destinate prelucrării laptelui şi lucrărilor agricole cu specific montan. 
Târgul Lăptarilor aflat la cea de a XIV-a ediţie şi Drumul Lemnului ediţia a IV-a,  se vor desfăşura în ziua de duminică 5 octombrie 2014, orele 12,00 pe Stadionul Municipal “Rarăul” din Câmpulung Moldovenesc.  Anual participă şi gospodarii din Câmpulung Moldovenesc, care în fermele proprii cresc animale, ce sunt evaluate de către o comisie de specialitate. 
În cadrul acestor manifestări sunt organizate standuri cu produse lactate, avicole, pomicole, ale marilor şi micilor procesatori. 
Sărbătoarea are deja un nume consacrat “Târgul Lăptarilor” şi “Drumul Lemnului” 
și se desfăşoară anual, în prima zi de duminică a lunii octombrie, în localitatea cea mai încărcată de tradiţii şi de istorie din Bucovina, Câmpulung Moldovenesc, atribut la care se adaugă frumuseţea peisagistică, bunătatea şi înţelepciunea oamenilor din zonă. 
Programul acestei sărbători va cuprinde: manifestări folclorice, concursuri, divertisment, discuţii pe teme profesionale. 
„Vă adresăm invitaţia de a participa într-un cadru sărbătoresc la aceste manifestări, care reprezintă o îmbinare între preocupările pe care le au autorităţile centrale, instituţiile din acest domeniu şi administraţia locală”, a  spus primarul Mihăiță Negură.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*