Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

Din noaptea aceasta începe, oficial, campania electorală!

campanie_electoralaCampania electorală debutează în noaptea de joi, 3 octombrie, spre vineri, la ora 00.00, şi se încheie în dimineaţa zilei de 1 noiembrie, la ora 7.00. Primarii unităţilor administrative teritoriale au stabilit locurile speciale pentru afişajul electoral.
În cadrul videoconferinţei de joi cu ministrul de Interne, vicepremierul Gabriel Oprea, a fost prezentat Planul general de măsuri în domeniul ordinii şi siguranţei publice privind organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru preşedintele României, care stabileşte principalele responsabilităţi şi măsuri ce revin MAI.
like-facebook“Organizarea cu corectitudine a alegerilor prezidenţiale este prioritatea numărul unu în acest moment. Este obligaţia Institutiei Prefectului si a Ministerului Afacerilor Interne să garanteze pentru desfăşurarea procesului electoral conform prevederilor legale. Ministerul Afacerilor Interne va fi prezent, prin structurile sale, la toate acţiunile publice care se vor desfăşura în această perioadă pentru a preveni posibilele incidente”, a spus Florin Sinescu, prefectul judeţului Suceava.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*