Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

Fostul director al DJTS, găsit incompatibil şi de instanţă

mihai androhoviciFostul director al Direcției Județene pentru Sport și Tineret (DJTS) Suceava, Mihai Androhovici, care a fost acuzat de incompatibilitate şi conflict de interese, pierde un prim proces cu Agenţia Naţională de Integritate.  Agenția Națională de Integritate a constatat existența stării de incompatibilitate, precum și a conflictului de interese de natură administrativă, însă decizia ANI a fost contestată în instanţă.

like-facebookMiercuri, Curtea de Apel Suceava a confirmat incompatibilitatea şi conflictul de interese, respingând ca nefondată acţiunea lui Androhovici. Sentinţa Curţii de Apel poate fi atacată, în termen de 15 zile, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Mihai Androhovici  s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 23 iunie 2009 – 27 septembrie 2012, întrucât, simultan cu deținerea funcției publice de consilier în cadrul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Suceava (și coordonator cu drept de semnătură în perioada 09 august 2010 – 10 decembrie 2010), a deținut și funcția de Președinte al Consiliului Director al Asociației Județene „Sportul pentru Toți” Suceava


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*