Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

L-a bătut Dumnezeu! Un sucevean a murit în închisoare, unde a fost băgat pentru o crimă

inchisoareUn sucevean în vârstă de 53 de ani a murit, miercuri, în închisoare, unde ajunsese pentru o crimă. El a ucis o bătrână de 79 de ani din localitatea Dărmăneşti.

Ichim Grigoriciuc, care primise 18 ani de închisoare pentru omor calificat, a fost găsit mort în camera sa din Penitenciarul Botoşani. El nu avea urme de violenţă, ci a murit, cel mai probabil, din cauza problemelor cardiace.

like-facebookÎn noaptea de 10 spre 11 octombrie 1995, Grigoriciuc a omorat in bataie o batrana de 79 de ani din Darmanesti- Suceava, localitatea lui natala. El a intrat prin efractie in casa Elisavetei Tcaciuc, a batut-o cu bestialitate si a incercat s-o violeze. Ofiterii care au anchetat de-a lungul timpului cazul au spus ca Ichim Grigoriciuc a omorat-o pe Elisaveta Tcaciuc si pentru ca o banuia ca i-a facut vraji.

Batrana a murit la doua zile dupa bataia pe care a luat-o de la Grigoriciuc. Ea a reusit sa-i puna pe politisti pe urmele criminalului, insa acesta a fugit la timp din tara. Ichim Grigoriciuc a fost vazut pentru ultima oara la data de 11 octombrie 1995, in municipiul Suceava. Una din surorile lui a spus ca, in ziua respectiva, l-a dus cu masina pana la granita de vest a tarii, Ichim Grigoriciuc plecand spre Iugoslavia, insa a declarat ca nu stia de fapta pe care o savarsise. Criminalul a fost dat in urmarire generala si apoi condamnat in lipsa la 18 ani de inchisoare. El a stat in zona respectiva in tot acest interval de timp, dar s-a decis sa se intoarca acasa, crezand ca politistii au uitat de el. Ichim Grigoriciuc a fost ridicat la Punctul de Frontiera Stamora-Moravita, din judetul Timis, urmand sa fie incarcerat intr-un penitenciar pentru a-si executa cei 18 ani de inchisoare pentru oribila crima pe care a comis-o in urma cu opt ani.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*