Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

O comună din judeţ nu mai are niciun consilier local liberal

antonescu PNL Suceava 3O comună din judeţul Suceava nu mai are nici măcar un membru al PNL în Consiliul Local. Primarul liberal al  comunei Preuteşti, Ion Vasiliu, și cei  patru consilieri PNL au trecut la PSD.  Ordonanța de Urgență 55  pusă în aplicare de Guvernul  Ponta  i-a determinat pe cei cinci să treacă la social-democrați.  La alegerile din iunie 2012, primarul candidase pe lista USL, iar social-democrații l-au ajutat în campanie, spun gurile rele .
like-facebookSimbolic spus, am trecut la PSD. În anul 2012, cu echipa pe care am format-o în USL, am câștigat alegerile în comuna Preutești”, ne-a declarat primarul Vasiliu. ”De aici am plecat. Că am fost primar din partea PNL, cinci consilieri PSD și patru PNL, dar toți am format o echipă. Iar acum am rămas aceiași echipă. Am hotărât să rămânem cei zece care am câștigat alegerile. Am rămas în aceiași echipă”, a declarat primarul din Preutești.
Consilierii Ioan Apetrei, Nicolae Bejenaru, Florin Costina și Vasile Vasiliu au semnat și ei adeziunile la PSD. Nici consilierul personal al primarului, Ciprian Cihovski,un  alt fost membru al PNL nu s-a lăsat mai prejos și a trecut și el la PSD.
Nu puteam să fac alianță cu PDL care în campania electorală ne-au făcut hoți, delicvenți. Au amestecat familiile cu tot ceea ce este urât. Nu mă puteam asocia cu ei. Rămân împreună cu cei care au plecat care au plecat la drum.”, explică primarul Ion Vasiliu.
Vasiliu a mai spus că PNL nu are lideri la nivel naţional.
La nivelul comunei Preutești avem un singur țel: interesul cetățeanului și folosim celelalte pârghii pentru a ajuta comunitatea pe care noi o reprezentăm. La ora actuală considerăm că ceea ce este la nivel național, ne ajută dacă mergem pe partea Partidului Social Democrat. La nivel național, PNL nu are lideri. Liderul Crin Antonescu stă undeva ascuns, pitit, și, probabil, așteaptă să se întâmple ceva”, a spus primarul comunei.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*