Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

FOTO Peste 50 de suceveni la lansarea candidaturii Elenei Udrea în cursa pentru Cotroceni

pmp suceava2Partidul Mișcarea Populară (PMP) Suceava a participat cu  peste  50 de membri și susținători la lansarea Elenei Udrea  în cursa pentru Cotroceni. Delegația a fost condusă de liderul organizației județene a PMP, Corneliu Popovici. Sucevenii au purtat pancarde și au scandat alături de cei 10.000 de oameni lozinci anti-guvernamentale și și-au exprimat susținerea candidatului PMP în fotoliul pentru Cotroceni.
like-facebookDiscursul electoral  al preşedintelui PMP a fost presărat cu atacuri la adresa lui Victor Ponta. 
 “Preşedintele PMP, Elena Udrea, a preferat un eveniment cu mai puţine costuri. A evitat modelul evenimentului festiv pentru a marca lansarea candidaturii şi a preferat un marş care s-a transformat într-un protest antiguvernamental”, a spus Corneliu Popovici.
Vă mulţumesc că aţi venit, cu atât mai mult cu cât nu v-a plătit nimeni şi nu este ziua mea”, şi-a început Udrea discursul. Victor Ponta își face petreceri de ziua lui de mii de euro, dar copii nu au abecedare pe bănciîn clasa I și a II-a”, a spus Elena Udrea, care a precizat că premierul „crede că toți copii vor plagia ca dânsul”.
 Mulți vă amintiți cum era pe 23 august? Ne duceam să-l aplaudăm pe Ceauşescu. Victor Ponta este fratele preşedintelui nord-coreean”, le-a mai spus alegătorilor Elena Udrea.
Prezidenţiabilul PMP a arătat că guvernarea PSD, guvernarea Ponta este “guvernarea zero, cu zero realizări, dar cu 1000 de promisiuni nerealizate”.
Udrea a mai spus că Victor Ponta este “urmaşul lui Adrian Năstase şi Ion Iliescu” şi nu este “numai un prim ministru slab, ci şi un om politic foarte slab”, “îl comandă baronii locali”. 
Victor Ponta este premierul zero. Haideţi să vă spun: îl descopăr eu, Victor Ponta este agentul zero, zero, zero“, a adăugat Elena Udrea.
Ea s-a referit şi la Călin Popescu Tăriceanu, arătând că Victor Ponta l-a lansat în cursa prezidenţială drept candidat din partea dreptei, dar acesta este “candidatul iepure”. La acțiunea PMP din Capitală au participat 10.000 de oameni ,cei mai mulți participanți suceveni  au fost tineri. 
La evenimentul de lansare a candidaturii Elenei Udrea la Preşedinţia României au mai vorbit liderul PNȚCD, Aurelian Pavelescu, și președintele organizației de femei din PMP, fosta tenismenă Ruxandra Dragomir.  La câteva ore după lansarea oficială în campania prezidenţială, Elena Udrea s-a aflat, alături de preşedintele Traian Băsescu, într-o berărie din Capitală. Împreună cu cei doi au fost prezenţi şi premierul Emil Boc, dar şi alţi lideri ai Partidului Mişcarea Populară.
 

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*