Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

Consilierul local Traian Andronachi: „Susțin mai bine  interesele rădăuțenilor fără a fi supus disciplinei de partid”

traian andronachiConsilierul local independent  din Rădăuți, Traian Andronachi, fost șef al organizației locale a UNPR, a declarat că a renunțat la calitatea de membru al UNPR pe motiv că  independent poate să reprezinte mai bine interesele locuitorilor orașului.
„Personal, consider că nu este atât de important din ce partid faci  parte, ci cât de mult poţi să faci pentru cei care te-au ales să-i reprezinţi. Ori nu numai în momentul de faţă, ci tot timpul am considerat că din poziţia de independent din punct de vedere politic, fără a fi supus vreunei discipline de partid, pot fi făcute mai multe pentru Rădăuţi şi mai puţin pentru interesul politic”, a spus Andronachi.
like-facebookEl a precizat că a folosit această oportunite prin intrarea în vigoare a Ordonanței de Urgență  care a venit ca o mănuță pentru mulți aleși locali.
„Mulți se așteptau să trec la un partid politic mare însă singurul partid politic care mă interesează este acel partid care are interes pentru Rădăuți”,  mai spune consilierul local.
Traian Andronachi a fost susținut în demersul său de alți colegi de partid, iar numărul lor este din ce în ce mai mare. El ar putea candida din nou la fotoliul de primar al orașului Rădăuți la viitoarele alegeri.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*