Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Forţele politice măsurate în Consiliul Local Suceava. Un consilier ar face diferenţa

sedinta cl consiliu localBătaie de joc în şedinţa de joi a Consiliului Local Suceava. Un număr de 11 consilieri, din cei 21 prezenţi, s-au abţinut în validarea încetării mandatului lui Adrian Ciobanu. Aleşii PSD şi simpatizanţii au invocat faptul că Adrian Ciobanu nu s-a prezentat la şedinţă pentru a-şi motiva opţiunea “în mod direct în faţa legislativului”.
Cel care a dat tonul discuţiilor contradictorii a fost consilierul PSD Eugen Girigan, care le-a propus colegilor să-l mai invite o dată pe demisionar la discuţii.

Grupul PSD a vrut să amâne numirea unui nou consilier local din partea PDL, pentru a evita ca grupul ACL să aibă atât majoritatea cât şi posibilitatea de avea cvorum de şedinţă.

like-facebookPe 4 septembrie, la secretariatul Primăriei Suceava a fost depusă o înştiinţare venită de la Timofie Adrian Ciobanu, ales consilier local pe lista Partidului Democrat Liberal, prin care acesta a transmis că renunţă la funcţia în care a fost investit în urma alegerilor locale din iunie 2012.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*