Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

Ludovic Orban a cântat la Suceava „Cântă cucu-n Bucovina”

iohannis la suceava (48)Deputatul PNL, Ludovic Orban, a fost cel mai dezlănțuit politician care a venit la Suceava alături de candidatul ACL, Klaus Iohannis, să-l susțină pe acesta din urmă  la președinția României. Pe scena Casei Culturii din municipiul reședință de județ, Orban  a cântat la microfon cântecul specific zonei  „Cântă cucu-n Bucovina”,  în aplauzele celor peste 1.000 de membri și simpatizanți .
Orban  susține   că nu vede în ce secţii de votare ar putea câştiga alegerile premierul  Victor Ponta din moment ce nu a făcut nimic pentru toate categoriile sociale. În opinia sa, Ponta ar putea fi votat de asistaţii social care nu şi-au căutat în ultimii cinci ani loc de muncă.
like-facebookMai ştiu unde ar mai putea să câştige alegerile. Singurele secţii de votare unde Ponta ar putea să câştige alegerile  sunt secţiile de votare din puşcării pentru că  Victor Ponta îi reprezintă pe aceia şi mai ales pe cei care urmează să intre în puşcărie”, a spus Ludovic Orban.
Dacă în interiorul Casei Culturii, Orban a încercat să afișeze o notă serioasă, odată finalizate discursurile oficiale, parlamentarul liberal s-a dat în stambă. Nici bine nu a terminat de făcut fotografii că, însoțit de deputatul PNL, Radu Surugiu, s-a îndreptat glonț la un local patronat de fiul primarului Sucevei. 

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*