Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

FOTO 550 de membri ai PSD din judeţul Suceava, la lansarea candidaturii lui Victor Ponta la prezidenţiale

psd suceava1Un număr de 550 de membri ai PSD din judeţul Suceava au fost prezenţi, sâmbătă după-amiază, la lansarea candidaturii premierului Victor Ponta la preşedinția României.
Primul ministru și-a lansat candidatura chiar de ziua lui. Liderul social-democraților    a împlinit vârsta de 42 de ani.
Primul ministru a fost însoțit de soția sa, Daciana  Sârbu, dar şi de Iulie Leancă, premierul Republicii Moldova. Din staff a mai făcut parte și deputatul sucevean Eugen Bejinariu. Cei mai mulţi dintre participanţii de pe Arena Naţională erau îmbrăcaţi în tricouri de culoare roşie şi cu pancarte, drapelul naţional sau steguleţe cu mesaje electorale. Alţi delegaţi au purtat costume naţionale din regiunile pe care le reprezintă. Accesul pe stadion s-a făcut în baza unor bilete care conţin indicaţii privind rândul şi locul ocupat.
like-facebook Pe ecranele de pe scenă au fost transmise mesaje de susţinere de la diverşi simpatizanţi din rândul PSD sau de la personalităţi, printre care şi preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor .
Liderul PSD, Victor Ponta, a ţinut un discurs în faţa susţinătorilor săi, adunaţi pe Arena Naţională din Bucureşti. Unitate, reconstrucţie şi respect sunt reperele mesajelor transmise cu ocazia lansării oficiale a candidaturii liderului PSD, Victor Ponta în cursa pentru Cotroceni. Premierul i-a chemat pe toţi cetăţenii să fie alături de el pe drumul unirii tuturor românilor. 
“Azi, la 42 de ani, mă simt pregătit, am curajul, am încrederea, am credinţa că împreună cu dumneavoastră pot fi preşedintele românilor, că putem să facem acea mare schimbare pe care o aşteptăm. Vreau să fiu preşedintele românilor care vor sărbători o sută de ani de la Marea Unire“, a afirmat Victor Ponta.
Liderul PSD a afirmat că schimbarea nu înseamnă doar înlocuirea unui preşedinte sau a unui sistem politic.
Adevărata schimbare a României porneşte de la schimbarea atitudinii fiecăruia dintre noi, unitatea şi conştiinţa mândriei de a fi român, oriunde s-ar afla fiecare, a subliniat Victor Ponta.
Din județ spre București  au plecat 11 autocare și mai multe autoturisme mici cu social-democrați delegați pentru a participa la evenimentul organiza tpe Arena Națională din București. Sucevenii au fost coordonați de  Cristi Sologan de la  PSD Suceava care a avut grija ca cei care au plecat la  Capitală să nu aibă parte de evenimente nedorite.Sucevenii au purtat pancarde pe care care se putea citi „Victor Ponta președinte” , „Suceava” .
Între cei care a ținut să fie prezenți la evenimentul inedit de pe stadion s-au aflat primarii din Drăgușeni, Cornu Luncii, Calafindești, Zamostea, Mușenița, Breaza,viceprimarul din Dumbrăveni, Sorin Ababei, șeful învățământului sucevean,Gheorghe Lazăr, directorul Școlii Populare de Artă Suceava, Ion Băițan, consilierul cabinetului deputatului Eugen Bejinariu, Reman Romeo Mihai şi fostul primar din Adâncata.  Nu a lipsit nici proaspătul consilier local din Rădăuți, Traian Andronachi. Tinerii social-democrați au purtat tricouri roșii iar în tribună susținătorii și membri au purtat stegulețe cu nuanțele drapelului național.
Din patru tunuri s-au tras  confetti roșii, iar baloane roșii, albe dar și în culorile tricolorului au fost   înălțate. “Gândim la fel/, Simțim la fel/ Nimeni nu o să ne doboare”, a fost cântecul care a încheiat lansarea lui Ponta la cea mai înaltă funcție din stat.
După lansarea oficială a lui Victor Ponta la fotoliul de la Cotroceni,o parte din  delegații suceveni  s-au fotografiat la ieșirea din Arena Națională .
Prezent la lansarea de pe stadionul Arena Națională a lui Vicor Ponta la președinția României,primarul comunei Drăgușeni, Lică Cepoi,  ne-a declarat că  ar fi mult mai bine dacă Ponta ar ieși președintele României  din primul tur.
„Dacă ar ieși din primul tar al alegerilor din 2 noiembrie ar fi foarte bine. Și ar putea să iasă pentru că în acest moment nu are un contracandiadat puternic”, ne-a spus edilul din Drăgușeni.
Părerile domniei sale sunt susținute și de primarul  din Calafindești, Loghin Saviuc, care a mai precizat că s-ar reduce cheltuielile cu un alt proces electoral pentru un eventual tur II.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*