Marti 07 Mai 2024, Actualizat acum 127 zile 12:00 am

Au fost desemnaţi fermierii anului în Regiunea Nord Est. Un sucevean se impune la categoria producător local

preparate traditionale din Bucuvina- Ioan BaciuUnul dintre cei mai cunoscuţi producători locali din judeţul Suceava a primit, sâmbătă, Premiul special al juriului la categoria “Producătorul local al anului”, primind premiul special al juriului pentru “Viziunea afacerii”. Este vorba de Ioan Baciu, primul producător tradiţional de preparate din carne din judeţ.

Omul de afaceri din Fundu Moldovei a fost atestat, recent, după noul ordin al Ministerului Agriculturii, pentru produsele tradiţionale precum „Chişca Baciu”, „Muşchiul haiducesc Baciu”, „Cârnaţii boiereşti Baciu”, Costiţa hiţuită Baciu”, „Jambonul ţărănesc Baciu”, „Toba de la Baciu” şi „Muşchiul copt în jar”.

like-facebookFestivitatea de premiere a excelenţei în agricultură ridică standardele evenimentelor agricole din Regiunea de Nord-Est: un număr de 23 de fermieri din judeţele Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Suceava şi Vaslui au primit premii la cele 12 categorii principale înscrise în competiţie. Premii speciale au fost acordate pentru viziunea şi rezultatele afacerii, marketing și piață, tehnic, leadership, impact social, măsuri de protecție a mediului. Evenimentul a avut loc la ferma Ezăreni, staţiunea didactică a Universităţii de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară “Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi, în comuna Miroslava.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*