Miercuri 26 Iunie 2024, Actualizat acum 177 zile 12:00 am

FOTO Deschiderea noului an şcolar la Fălticeni. La festivităţi a fost prezent şi preşedintele CJ

colegiul national nicu ganeAdministraţia locală a fost reprezentată, la nivel de conducere, la toate festivităţile care au marcat începerea anului şcolar 2014-2015 în instituţiile de învăţământ din Municipiul Fălticeni.
Primarul Gheorghe Cătălin Coman a fost prezent la festivităţile organizate la Şcoala Gimnazială „Ioan Ciurea”, Şcoala Gimnazială „Ion Irimescu”, Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu” şi, alături de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava – Cătălin Nechifor şi inspectorul general şcolar Gheorghe Lazăr, la Grădiniţa Specială Fălticeni, Colegiul Naţional „Nicu Gane” şi Colegiul „Vasile Lovinescu”.
like-facebookAu fost prezenţi de asemenea parlamentarii Ioan Stan şi Ovidiu Donţu, vicepreşedintele CJ – Alexandru Rădulescu, inspectori şcolari, reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava şi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” Suceava.
Şeful administraţiei locale a transmis în intervenţiile pe care le-a avut la întâlnirile cu elevii şi cadrele didactice un mesaj de sprijin şi colaborare în beneficiul dezvoltării unui învăţământ de bună calitate.
Primarul Gheorghe Cătălin Coman a precizat că finanţarea investiţiilor în învăţământ rămâne o prioritate a administraţiei locale. El a mai afirmat că, pe lângă bursele şcolare finanţate de la bugetul local, municipalitatea va recompensa la finalul anului şcolar 2014-2015 performanţa şcolară, atât  în ceea ce priveşte elevii cât şi, în premieră, cadrele didactice.     

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*