Luni 17 Iunie 2024, Actualizat acum 168 zile 12:00 am

FOTO Premierul Victor Ponta, la Dumbrăveni: Am spus că vin la inaugurare şi nu vin cu mâna goală, vin cu un cadou. Vezi despre ce este vorba!

victor ponta la dumbraveniPremierul Victor Ponta a ajuns, duminică după-amiază, la Dumbrăveni unde a participat la inaugurarea grădiniţei din localitate. El a ţinut să fie prezent la acest eveniment pentru că, susţine premierul, a făcut un rămăşag cu primarul.

like-facebookAm făcut un rămăşag cu primarul şi vreau să ştiţi de el. Am spus că îi dăm toţi banii de care are nevoie, dar dacă termină până pe 15 septembrie atunci vin la inaugurare şi nu vin cu mâna goală, vin cu un cadou. Banii i-a luat, a făcut grădiniţa, şi a şi terminat-o până pe 14 septembrie şi acum cadoul este de la Guvern, nu de la mine, pentru primarii care merită şi care au foarte mulţi copii, e microbuzul acolo în spate, cu care să aduceţi o parte dintre copii la şcoală. Vreau să le spun tuturor celor de aici că nu există bogăţie mai mare pe lume, pe care ne-a dat-o Dumnezeu, decât copiii”, a declarat Victor Ponta.

La rândul său, primarul comunei Dumbrăveni, Ioan Pavăl, i-a mulţumit primului ministru pentru prezenţă şi mai ales pentru fondurile pe care le-a alocat pentru realizarea unităţii de învăţământ.

„E o clădire în care vor învăţa 100 şi ceva de copii, 190 de copii, sper să-şi aducă aminte părinţii că astăzi aţi fost aici şi că ajutorul de la Guvern a venit când a trebuit”, a spus edilul comunei Dumbrăveni.

La inaugurarea grădiniţei a participat şi preşedintele Consiliului Judeţean, Cătălin Nechifor, prefectul Florin Sinescu, dar şi parlamentari, politicieni sau consilieri locali.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*