Duminică 02 Iunie 2024, Actualizat acum 153 zile 12:00 am

VIDEO Coroane şi jerbe de flori depuse la mormintele eroilor pompieri din judeţ de Ziua Pompierilor

ziua pompierilor2De ziua lor, pompierii militari suceveni au fost alături de cei în slujba cărora sunt – cetăţenii. S-au depuse coroane şi jerbe de flori la mormintele eroilor pompieri din judeţ şi la statuia „Pompierul”, din faţa Bisericii Militare, cu participarea oficialităţilor, a cadrelor militare active şi în rezervă, a jurnaliştilor şi a celor care au dorit să fie alături de sărbătoriţi.
like-facebookA urmat un moment susţinut de Fanfara Primăriei, în foişorul din Parcul Central al municipiului, cu cântece patriotice şi de promenadă.
Cetăţenii au vizionat tehnica de intervenţie a salvatorilor, expusă în faţa Palatului Administrativ, s-au documentat la punctele de informare şi s-au bucurat împreună cu militarii, atunci când aceştia au defilat cu cântec şi cu toate autospecialele din dotare pe traseul Palatul Administrativ – Biblioteca Judeţeană – Hotelul Bucovina – Policlinica Municipală – Stadionul Areni – sediul inspectoratului.
Surprizele pompierilor militari suceveni nu s-au încheiat aici, pentru că au urmat „Porţi Deschise”, în toate subunităţile din judeţ, şi o expoziţie în parcarea Iulius Mall Suceava, unde toţi cei prezenţi au putut viziona exerciţii demonstrative, tehnica de luptă şi punctele de informare preventivă.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*