Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

Două gospodării mistuite de flăcări în comuna Şcheia

incendiu2Două gospodării au fost mistuite de flăcări, vineri noapte, din cauza unui scurtcircuit la un conductor electric defect.
Pompieri militari de la Detaşamentul Suceava, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Şcheia, au intervenit cu cinci autospeciale pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit în satul Mihoveni, comuna Şcheia. La sosirea echipajelor, ardeau anexele din două gospodării, existând pericolul de propagare la casele de locuit.
like-facebook  Incendiul a fost lichidat după aproape şase ore de luptă cu flăcările.
Primului proprietar i-au ars magazia de lemne pe o suprafaţă de 75 de metri pătraţi, acoperişul casei pe 63 de metri pătraţi, acoperişul bucătăriei de vară pe 28 de metri pătraţi, tâmplărie din lemn, circa doi metri cubi lemn de foc, patru tone de furaje şi bunuri de uz casnic. Pereţii construcţiilor afectate de flăcări s-au degradat.
La cea de-a doua gospodărie au ars acoperişul de la şură şi garaj, construcţie corp comun, pe o suprafaţă de 100 de metri pătraţi, circa 28 de tone de furaje şi doi metri cubi de lemn pentru construcţii.
Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat casele proprietarilor.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*