Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Tăriceanu vrea modernizarea drumului de la Roman, înspre Suceava

tariceanu la suceava6Preşedintele Senatului României, Călin Popescu Tăriceanu, a spus că  doreşte modernizarea drumului de la Roman, spre Nordul ţării.
El s-a întâlnit, joi , cu prefectul Sucevei, Florin Sinescu, şi cu preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor,  care i-au prezentat proiectele aflate în derulare, cel mai important fiind cel al aeroportului Salcea.Referitor la autostrada Nord – Sud, Tăriceanu a ţinut să precizeze că această investiţie revine autorităţilor centrale.
like-facebookCred că unul din proiectele mari, la care nu autorităţile locale sunt vizate, e continuarea legăturii N-S şi realizarea drumului de la Roman, înspre Suceava, cu patru benzi. Mă bazez foarte mult pe proiectele care sunt şi fac parte din planurile europene TEN. Trebuie să avem în vedere că drumul actual va ajunge la saturaţie şi că va trebui creată autostrada N-S”, a spus Tăriceanu.
În vizita sa prin judeţ, preşedintele Senatului a vizitat o întreprindere de transport rutier, o fabrică de îngheţată şi una de încălţăminte.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*