Miercuri 15 Mai 2024, Actualizat acum 135 zile 12:00 am

Sală de sport de peste un milion de euro la Dumbrăveni, cu 180 de locuri în tribune

baniO sală de sport de peste un milion de euro, cu 180 de locuri, în localitatea Dumbrăveni este realizată prin Compania Naţională de Investiţii.

Contractul de realizare a obiectivului a fost scos la licitaţie. Acesta include: servicii de proiectare care se referă, în principal, la întocmirea documentaţiilor şi obţinerea avizelor necesare execuţiei lucrărilor, elaborarea documentaţiei tehnice necesare autorizării construcţiei (DTAC) şi organizării execuţiei (DTOE). De asemenea, se referă şi la elaborarea proiectului tehnic şi a detaliilor de execuţie (PT+DE), asistenţa tehnică din partea proiectantului pe durata execuţiei lucrărilor, elaborarea documentaţiei tehnice “as-build” (dacă este necesar), elaborarea documentaţiei de exploatare, întreţinere şi urmărire în timp a construcţiei, emiterea certificatului de performanţă energetică.

like-facebook
Execuţia de lucrări se referă, în principal, realizarea construcţiei şi a instalaţiilor aferente, procurarea şi montarea utilajelor şi echipamentelor tehnologice, testarea şi punerea în funcţiune a lucrărilor/utilajelor/ echipamentelor tehnologice executate/ montate, dar şi urmărirea lucrărilor executate şi remedierea eventualelor defecte apărute.

Valoarea estimată a contractului este de 5 278 047 lei.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*