Joi 02 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Casă cuprinsă de flăcări la Vicovu de Sus. Două femei au avut nevoie de asistenţă medicală

incendiu radauti (5)Incendiu, marţi, la Vicovu de Jos, la gospodăria lui Petrică P. Garda de intervenţie Vicovu de Sus şi Detaşamentul de pompieri Rădăuţi, împreună cu Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă ale localităţilor Vicovu de Jos, Gălăneşti şi Voitinel, au intervenit cu şase autospeciale şi o ambulanţă SMURD pentru localizarea şi lichidarea flăcărilor.

like-facebookLa sosirea echipajelor, incendiul se manifesta violent la acoperişul casei şi la două anexe, existând pericolul de propagare la întreaga locuinţă şi la o gospodărie învecinată. Au ars acoperişul casei pe o suprafaţă de 140 de metri pătraţi, acoperişul unei şure pe 150 de metri pătraţi şi acoperişul bucătăriei de vară pe 50 de metri pătraţi. De asemenea, au mai fost distruse 15 tone de furaje şi s-au degradat pereţii locuinţei.

Pe timpul intervenţiei, paramedicii pompieri SMURD au acordat asistenţă medicală pentru două femei, în vârstă de 22 şi 76 de ani,  cu tahicardie şi, respectiv, hipertensiune arterială. Cele două victime au fost transportate la siptalul din Rădăuţi pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost scurtcircuit produs la un conductor electric defect.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*