Vineri 26 Aprilie 2024, Actualizat acum 116 zile 12:00 am

Călin Popescu Tăriceanu, la Suceava: Baroneasa Emma Nicolson ne-a ajutat să depăşim un moment dificil şi să ne spălăm imaginea

tariceanu la suceavaPreședintele Partidului Liberal Reformator, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, miercuri seară, la Gura Humorului că baroneasa Emma Nicolson a  avut un rol foarte pozitiv pentru țara noastră în sensul că a sprijinit rezolvarea copiilor abandonați.

like-facebookÎn România, din păcate înfierea de copii se transformase într-un comerț  josnic și ilegal. Și baroneasa a venit în România cu intenția extrem de lăudabilă să rezolvăm la nivel instituțional această problemă a copiilor abandonați și am fost de acord cu domnia sa, și am făcut eforturi ca România să arate european și în această privință. Adică o țară adevărată, o țară nu-și poate exporta copiii, ci are obligația de a avea grijă de copiii abandonați din diferite considerente, de familiile lor și putem face  ca ulterior să se găsească familii, să aibă un cămin. Dar mai întâi de toate, este de datoria noastră, a familiilor românești să-i infieze, nu să-i trimitem copiii în străinătate ca o țară din lumea a treia. Baroneasa Emma Nicolson a făcut un mare efort pentru România, a pledat pentru România și ne-a ajutat să găsim o cale civilizată ca o țară europeană așa cum ne pretindem. Eu pentru aceasta am recunoștință. În politică e un lucru rar, dar eu îi păstrez recunoștință, pentru acest gest pe care l-a făcut, ne-a ajutat să depășim un moment dificil și să ne spălăm imaginea”, a spus Tăriceanu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*