Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO Călin Popescu Tăriceanu către primarul de la Gura Humorului: După ce terminăm reuniunea, dacă nu dai o afinată, să știi că nu mai vin altădată aici!

tariceanu la suceava3Candidatul la alegerile pentru Președinția României, președintele Partidului Liberal Reformator, Călin Popescu-Tăriceanu a spus miercuri seară,  la Gura Humorului că are o amintire foarte plăcută cu primarul orașului de aici, Marius Ursaciuc , de la ultima sa vizită în zonă  când a avut-o alături pe  baronesa Emma Nicolson.  La acea vreme, Tăriceanu  a primit  cadou din  partea edilului orașului  o sticlă cu afinată  pe care însă nu a reușit să o desfacă.
like-facebookAm o amintire foarte plăcută  de la domnul primar. Mi-a făcut cadou o sticlă  foarte mare cu afinată inscripționată  foarte frumos pe care era scris ceva hazliu.Trebuie să spun că nu am desfăcut-o. Din acest motiv, dacă după ce terminăm reuniunea nu dai o afinată, să știi că nu mai vin altădată aici”, a spus Tăriceanu către primarul  din Gura Humorului, Marius Ursaciuc.
Candidatul la alegerile pentru Președinția României, Călin Popescu-Tăriceanu, s-a aflat miercuri, 10 septembrie, într-o vizită  în Gura Humorului  unde s-a întâlnit într-un cadru restrâns cu simpatizanții și aleșii locali ai Partidului Liberal Reformator din județele Suceava și Botoșani.
 

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*