Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

FOTO& VIDEO Trei pompieri s-au intoxicat cu fum în incendiul uriaş de la Rădăuţi

incendiu4Trei pompieri suceveni s-au intoxicat cu fum în incendiul care a cuprins depozitul de anvelope de la Rădăuţi. Aceştia au primit îngrijiri medicale din partea paramedicilor SMURD, iar apoi au continuat intervenţia.

Opt  autospeciale au intervenit  pentru stingere. Pagubele materiale  se ridică la 100.000 de lei. Depozitul a fost făcut scrum, în afară de câinii care păzeau incinta, nimic nu a putut fi salvat. Flăcările  au ajuns la  10-15  metri  înălțime, iar panica s-a instalat și în rândul oamenilor care lcouiesc în zonă.
 like-facebookIncendiul s-a extins foarte repede și în doar câteva minute a cuprins hala, birourile și toate anvelopele dar și atelierul depozitului.

În urma incendiului au ars o clădire în care erau depozitate anvelope şi accesorii auto şi opt anexe în care funcţionau un birou, hale şi depozite de anvelope şi piese auto, o vulcanizare şi un garaj, pe o suprafaţă totală de aproximativ 900 de metri pătraţi. Flăcările au mai afectat un depozit de anvelope de aproximativ 600 de metri pătraţi, şase caroserii auto, trei remorci, piese şi accesorii auto, utilaje pentru vulcanizare şi circa 7.000 de anvelope.

incendiu3Potrivit Inspectoratului penttru Situaţii de Urgenţă Suceava, iniţial pe 112 s-a anunţat că arde o casă, însă la sosirea echipajelor de pompieri flăcările se manifestau pe o suprafaţă de aproximativ 1.500 de metri pătraţi şi ardeau mai multe clădiri, piese auto şi stive de anvelope, existând pericolul de propagare a flăcărilor la o casă din apropiere.like-facebook

Cel mai probabil, incendiul a izbucnit de la un scurtcircuit produs la un conductor electric defect.

 

 

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO & VIDEO Incendiu de proporţii la un depozit de anvelope din Rădăuţi. Trei pompieri au avut nevoie de îngrijiri medicale | MoldovaNews.ro

Lăsați un comentariu

*