Luni 20 Mai 2024, Actualizat acum 140 zile 12:00 am

Contrabandist urmărit de poliţişti. A părăsit maşina şi a dat bir cu fugiţii

Miercuri, polițiști din cadrul Posturilor de poliție Ulma și Brodina, în timp ce executau serviciul pe DJ 209G, pe raza comunelor Brodina – Ulma, au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism, însă conducătorul acestuia nu a oprit, mărind viteza de deplasare.

S-a procedat la urmărirea autoturismului, ocazie cu care, din cauza vitezei de deplasare și a carosabilului cu pietriș, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a derapat, a acroșat un butuc de lemn aflat în afara părții carosabile și s-a oprit în șanțul de pe marginea drumului, după care, a ieșit din mașină și a fugit prin vegetația din apropiere, nereușindu-se prinderea acestuia.

În urma verificării interiorului autoturismului, au fost identificate 8.990  pachete țigarete, cu timbru fiscal emis de Republica Ucraina, în valoare de aproximativ 90.000 lei.

Țigările provenite din contrabandă au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul în valoare de aproximativ 4.000 de euro a fost indisponibilizat în vederea luării măsurilor legale care se impun.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „contrabandă”, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorului.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*