Sâmbătă 11 Mai 2024, Actualizat acum 131 zile 12:00 am

Ioan Bălan, despre migraţia aleşilor: Nu avem nevoie de niciun primar sau consilier judeţean sau local de la niciun partid

Preşedintele organizaţiei municipale a PDL Suceava, deputatul Ioan Bălan, a criticat, vineri, în termeni duri Ordonanţa privind migraţia aleşilor locali. Totodată, el parlamentarul democrat liberal a acuzat actual conducere a PSD Suceava și pe prefectul județului, Florin Sinescu, că se implică în racolarea de primari și consilieri  care să treacă la social-democrați în schimbul alocării de fonduri și încadrări de neveste sau copii.
Bălan spune că  pe parcursul celor 45 de zile, democrat liberalii  nu vor  face schimbări în niciuna dintre localităţile judeţului Suceava deși, la nivelul organizației municipale a PDL, și a organizației județene au fost făcute discuții în acest sens.
Democrat liberalul a spus că ordonanța amintită anterior este „izvorîtă din golănie de partid şi dusă la rang de act oficial de Guvern”. El a  spus că PDL nu are nevoie de alți aleși locali, ci îi va păstra pe cei care îi are.
Noi vrem să păstrăm ce avem. Nu avem nevoie de nici un primar sau consilier judeţean sau local de la nici un partid. Nu participăm la această degringoladă. Li s-a promis că le va fi angajată soţia şi copiii pe diverse posturi, numai dacă în perioada asta vor trece în curtea PSD. Unora li se promite rezolvarea unor probleme cu statul”, a spus deputatul.
Pentru a-și susține cu tărie afirmațiile, Bălan a dat citire unui mesaj care l-ar fi primit de la un consilier PDL și care spune că s-ar oferi bani pentru atragerea la PSD.
„S-au băgat PSD-iştii prin noi pe aici ca peştii piranha. Merg până la 2.500 lei pe consilier. Au început de marţi seara”, spune consilierul local în mesaj.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*