Luni 06 Mai 2024, Actualizat acum 126 zile 12:00 am

Senatorul PNL Steliana Miron: Fără Traian Băsescu,Victor Ponta nu poate sub nicio formă câștiga alegerile prezidențiale

Senatorul PNL de Suceava, Steliana Vasilica Miron, susţine că, în ciuda opiniilor potrivit cărora Klaus Iohannis ar avea de-a face cu preşedintele României, Traian Băsescu,  prin întâlniri ţinute la secret, de fapt, susţine Miron, cel care are înţelegeri „mai mult sau mai puţin publice” este chiar Victor Ponta.

Analiștii politici induc greșit, din punctul meu de vedere, ideea că premierul Victor Ponta are nevoie la alegerile prezidențiale de 7-8% procente din votul electoratului de dreapta. De data aceasta, eu cred că o mare parte atât din electoratul așa-zis de dreapta cât și o parte din electoratul așa-zis de stânga, au un lucru esențial ce-i unesc: antibăsismul! Dacă premierul Victor Ponta povestește românilor, în fiecare seară, la televiziuni, cât de rău și nociv este Traian Băsescu, acesta nu și-a pus niciodată cenușă în cap să se dezică de înțelegerile mai mult sau mai puțin publice avute. Este un paradox! Cum poți face înțelegeri cu cineva pe care-l consideri dușmanul de moarte al poporului și mai ales când faci aceste înțelegeri, când dușmanul este la podea, făcut knock-out de popor?!… Cine a vrut, astfel, să-l țină în viața politică pe Traian Băsescu? Oare nu chiar Victor Ponta? Fără Traian Băsescu,Victor Ponta nu poate sub nicio formă câștiga alegerile prezidențiale! Numai dacă românii votează neapărat Victor Ponta de frica lui Traian Băsescu”, a spus Miron.

Senatorul a mai precizat că Johannis nu este legat cu nimic de Traian Băsescu şi că electoratul ar avea toate motivele să se încreadă în el.

Klaus Johannis nu poate fi legat cu nimic real de Traian Băsescu, asta doare cel mai tare și mai doare un lucru: pentru Klaus Johannis, Traian Băsescu reprezintă un fost președinte și atât. De ce să aibă electoratul de stânga încredere în Victor Ponta ținând cont de istoricul său și de ce sa nu aibă încredere în Klaus Johannis? Aceasta este principala treabă a lui Klaus Johannis, să demonstreze că românii pot avea încredere și că poate fi președintele tuturor românilor, iar eu cred cu tărie că va demonstra acest lucru”, a menţionat Steliana Miron.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*