Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

Şocant! Un fost şofer de parlamentar s-a îmbrăcat în costum, şi-a pus cravată şi s-a spânzurat. Vezi ce mesaj i-a lăsat soţiei!

Gest de-a dreptul şocant al unui pensionar din comuna suceveană Putna. Acesta  s-a spânzurat într-o anexă a gospodăriei. Constantin Puzdre, în vârstă de 53 de ani,  a decis să își încheie socotelile cu viață într-un mod  cumplit. Miercuri, la orele amiezii, bărbatul s-a îmbrăcat în costum, cămașă și cravată cu intenția de a ajunge la Spitalul de Psihiatrie din Câmpulung Moldovenesc  unde urma să fie supus unui control medical psihiatric.  Nu se știe ce a fost în capul lui, cert este că și-a mai pus  o cravată la gât cu care s-a spânzurat în șură. El a fost găsit fără suflare de soție. Bărbatul i-a lăsat femeii un bilet de adio în care își cere iertare și îi spune că nu  recăsătorească.
În sat, însă, circulă zvonul că bărbatul s-ar fi pensionat pe caz de boală în mod ilegal, dosarul fiind întocmit prin coruperea unui medic,  iar în urma unor cercetări  amănunțite  și procese în instanță , acesta ar avea de restituit statului suma de 80 milioane de  lei vechi.  Alți săteni susțin, însă, că suma este mult mai mare. Sunt doar zvonuri, spun reprezentanţii Casei de Pensii. Conducerea Casei de Pensii Suceava susține că nu are recuperat de la persoana respectivă niciun ban.
Constantin Puzdre  avea o pensie lunară de 800 de lei și s-ar fi pensionat pe  caz de boală în urma unor afecțiuni psihice de care suferea.  El  a fost un  timp șoferul actualului primar, Gheorghe Coroamă, din Primăria Putna, pe vremea când acesta era deputat.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*