Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

Un sucevean cere bani de la oamenii lui Voiculescu

Foto: cancan.ro

Ginerele lui Traian Băsescu cere daune de o sută de mii de euro de la oamenii lui Voiculescu. Mai precis, în toată afacerea este vizat realizatorul TV Mihai Gâdea.

Radu Pricop vrea să fie despăgubit de realizatorul TV Mihai Gâdea, care l-a numit într-o emisiune, ,,avocatul mafiei retrocedărilor”.

Ginerele lui Băsescu îi cere acum lui Gâdea, în instanţă, daune de 100.000 de euro pentru că i-a afectat imaginea şi reputaţia prin afirmaţiile pe care le-a făcut la adresa lui, în cadrul mai multor emisiuni şi despre care Pricop susţine că nu sunt adevărate, potrivit România TV.

Ginerele preşedintelui a invocat şi o campanie de denigrare la adresa lui şi că, prin modul în care au fost prezentate anumite fapte dintr-un dosar în care el este urmărit penal, i-au fost afectate atât demnitatea, cât şi imaginea.

Mai mult, Pricop mai spune că modul în care a fost realizată emisiunea nu are nicio legătură cu libertatea de exprimare a unui jurnalist şi a dat exemplu un precedent judiciar care îl are ca subiect chiar pe socrul său, mai precis, procesul pe care Traian Băsescu l-a avut cu Mugur Ciuvică, dosar în care acesta a spus că preşedintele a fost un securist. Ciuvică a pierdut procesul şi a fost obligat să îi plătească daune lui Băsescu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*