Joi 09 Mai 2024, Actualizat 12:00 am

Vasile Lavric sub îngrijiri medicale, avocatul său cere arest la domiciliu sau control judiciar

Rădăuţeanul Vasile Lavric, acuzat de tentativă de omor asupra fostei sale soţii, dar şi de dispariţia acesteia precum şi a altor două surori ale fostei neveste,vrea arest la domiciliu sau control judiciar.
La Tribunalul Suceava a avut loc, miercuri, un nou termen prin care Vasile Lavric cere înlocuirea măsurii de arestare preventivă.
El nu a fost adus la instanţă, ci a fost reprezentat doar de avocatul Cezar Crăciuneasu. Potrivit apărătorului, rădăuţeanul  Vasile Lavric este internat la Spitalul Penitenciar Tg Ocna şi este într-o stare gravă de sănătate. El se află în greva foamei de 56 de zile şi susţine în continuare că este nevinovat, că acuzaţiile care i se aduc sunt doar o făcătură din partea fostei soacre cu care se află în relaţii de duşmănie de mai mulţi ani.
Mai mult, Vasile Lavric spune că fosta soacră a avut relaţii intime cu el şi că a întreţinut-o financiar, iar în momentul în care a decis să rupă relaţiile cu ea, aceasta a decis să se răzbune şi să îi facă numeroase reclamaţii, acuzându-l de dispariţia celor trei femei, fiice ale acesteia  din care una i-a fost soţie.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*