Luni 20 Mai 2024, Actualizat acum 140 zile 12:00 am

Dramatic! Copiii rădăuţeanului Vasile Lavric au ajuns într-o stare deplorabilă

Vasile Lavric, retinut si acuzat de disparitia a trei surori, a intrat in greva foamei de aproape  o luna. In tot acest timp, copiii lui au ajuns intr-o stare deplorabila acasa, pentru ca nu mai are cine sa-i creasca, scrie Cancan.ro

Vasile Lavric, barbatul din Radauti suspectat ca si-a ucis sotia si pe cele doua surori ale acesteia, se afla in acest moment inchis in Penitenciarul Botosani. In timp ce procurorii aduna dovezi pentru a le prezenta instantei, avocatul lui sustine ca pregateste dovezi incredibile care l-ar putea scapa pe Lavric de inchisoare.

“Clientul meu a intrat in greva foamei de o luna de zile. I s-a facut rau de mai multe ori, dar nu vrea sa renunte la aceasta forma de protest, desi l-am rugat insistent sa se opreasca, pentru ca urmeaza un proces greu”, a mai spus avocatul celui supranumit de opinia publica “mancatorul de femei”. “Cei doi copii pe care ii are clientul meu au ajuns intr-o stare foarte rea fiindca nu mai are cine sa-I creasca, iar acum mananca de la cantina sociala. Vasile Lavric era stalpul familiei si isi ajuta si parintii bolnavi”, a mai declarat aparatorul barbatului.

Potrivit Cancan.ro, opt profileri se pregatesc sa-l supuna pe Lavric la teste care sa stabileasca vinovatia lui in fata a trei acuzatii de omor! Catalogat drept unul dintre cele mai rasunatoare dosare din ultimii 20 de ani, si asemanat chiar cu celebrul asasin Ramaru, Lavric nevinovat in fata anchetatorilor.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*