Vineri 03 Mai 2024, Actualizat acum 123 zile 12:00 am

O femeie şi-a luat fetiţa la cumpărături şi au dispărut fără urmă. Soţul a anunţat Poliţia

O femeie de 36 de ani din comuna suceveană Vama şi fiica ei, de opt ani, sunt căutate de poliţişti după ce, în dimineaţa zilei de 15 august, au plecat la cumpărături  la Gura Humorului şi nu s-au mai întors.

Ana-Elena Solomon- Moroşan, de 36 de ani, are  înălțime 1,60-1,65 m, greutate aproximativ 60 kg, constituție astenică, păr scurt șaten, ochi căprui, nas mijlociu puțin turtit, urechi normale, buze subțiri drepte, bărbie mică rotunjită cu o ușoară adâncitură la mijloc, nu are cicatrici și nici tatuaje.

La data plecării de la domiciliu era îmbrăcată  cu pantaloni de culoare închisă, posibil maron, un tricou gri și o bluză posibil verde închis, în picioare purta o pereche de adidași.

Fiica sa, Iuliana Ştefana Moroşan, de opt ani,  are 1,30 m. înălțime, constituție astenică, față ovală, ochi verzi, păr blond lung pe spate.

În cazul în care deţineţi date cu privire la persoanele în cauză apelaţi Poliţia prin 112 sau sunaţi la 116.000 număr telefonic special pentru copiii dispăruţi.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Femeia care a plecat cu fiica ei de acasă şi a fost dată dispărută s-a întors la domiciliu. Vezi ce explicaţie i-a dat soţului! | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*