Vineri 17 Mai 2024, Actualizat acum 137 zile 12:00 am

FOTO 16 microbuze şcolare şi o autospecială pentru ISU Suceava predate de Liviu Dragnea autorităţilor sucevene

Viceprim-ministrul Liviu Dragnea, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, s-a aflat, vineri seară,  la Suceava, unde  a participat la predarea celor 16 microbuze școlare repartizate judeţului Suceava, din primul lot de 600 de microbuze achiziţionate de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.
Totodată, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgență din Suceava a primit  o autospecială pentru intervenţie şi salvare de la înălţime, achiziționată prin Programul Operațional Regional 2007-2013.
Dragnea a ajuns la Suceava cu o oră întarziere din cauza timpului nefavorabil.
Un număr de 16 primării au primit microbuze școlare. Vicepremierul Liviu Dragnea a ținut să înmâneze primarilor cheile de la microbuze și le-a cerut  edililor să angajeze șoferi pentru că legea permite acest lucru.
Șeful administrației județene, Cătălin Nechifor, a ținut să-i mulțumească lui Dragnea pentru faptul că a revenit în județul Suceava pentru materializarea unor proiecte care au fost ridicate de primari la o întâlnire precedentă avută tot la Palatul Administrativ.
„Azi vom înmâna cheile la alte 16 autobuze şcolare. Alte două au fost primite direct de la Bucureşti, la Berchișești și Gălănești. Tot azi,   o autospecială care intervine la înălțime  în   spatii urbane”, a spus Nechifor.
Viceprim-ministrul, Liviu Dragnea,  le-a  garantat aleșilor locali că ceea ce se discută  la orice întâlnire, „ne respectăm angajamentele și  să fie foarte clar că nu ținem cont de culoarea politică”.
El a ținut să precizeze că localitățiile au nevoie de dezvoltare indiferent de cine conduce comunitatea.
Începem finanțarea pentru 18 cămine culturale, vrem cel puțin un cămin în fiecare localitate rurală din țară. Asta face parte din dezvoltarea satului românesc.Vor mai veni încă 20 de microbuze școlare în județul Suceava. E exact numărul solicitat de dumneavostră. Dacă mai apar solicitări, vom prevedea finanțare pentru anul viitor. Ne interesează ca nici un copil din țara asta care dorește să meargă la școala să nu o facă prin viscol si ploi”, a  spus Dragnea.

Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*