Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

Suceveanul Radu Pricop va avea un băieţel cu fiica preşedintelui

Foto: cancan.ro

Ginerele preşedintelui României, suceveanul Radu Pricop, va avea un băieţel cu fata cea mare a lui Traian Băsescu. Ioana Băsescu va naşte la sfârşitul acestui an. La inceputul acestei veri, Ioana Băsescu s-a căsătorit cu avocatul Radu Pricop,  într-o ceremonie secretă ţinută la Azuga. Apropiaţii au spus că graba căsătoriei a fost motivată de faptul că fata cea mare a preşedintelui este însărcinată. Informatia nu a fost confirmată până acum de familia prezidenţială.

Miercuri seara, într-o emisiune televizata de la B1, lui Traian Băsescu “i-a scăpat” această informaţie. Întrebat dacă vrea să fie premier dupa încheierea mandatului de preşedinte, Băsescu a declarat: “Am o nepoţică şi încă doi nepoţei vin. Asta înseamnă că am treabă”.Toata lumea ştie că mezina preşedintelui este însărcinată cu cel de-al doilea copil, dar faptul că preşedintele a spus că “doi nepoţei vin”, a confirmat informaţia că şi fiica mai mare este însărcinată şi are băiat.

Potrivit wowbiz.ro, Ioana Băsescu şi avocatul Radu Pricop s-au căsătorit pe 1 iunie.Ei sunt împreună de câţiva ani, iar surse din apropierea celor doi susţin că bărbatul a cerut-o de soţie pe fiica preşedintelui, anul trecut, chiar de Crăciun.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*