Marti 07 Mai 2024, Actualizat acum 127 zile 12:00 am

Foto şocant! Un bărbat a fost ucis de tren. Poliţiştii încearcă să afle de un an cine este

Un bărbat de aproximativ 55- 60 de ani a fost ucis de tren, iar acum poliţiştii încearcă să îi afle identitatea. Tragedia s-a petrecut pe 13 august, anul trecut, între stațiile C.F. Câmpulung Moldovenesc și Sadova. Trenul IR 1831 Iași – Cluj a surprins în gabaritul liniei ferate o persoană de sex bărbătesc care a decedat în urma impactului cu locomotiva. Asupra cadavrului nu au fost găsite acte de identitate sau înscrisuri din care să-i rezulte identitatea.

Bărbatul are înălțime 1,67 m, ochi căprui, păr brunet ușor grizonat, început de calviție frontală, mustață neagră încovoiată, sprâncene negre late, frunte medie, barbă dreaptă, nas drept, loburi  urechi detașate. El este operat la  genunchiul drept ( 15 cm ) şi are şi o operație la abdomen ( 15 cm).

De asemenea, degetul arătător de la mâna dreaptă este amputat chirurgical. Are un tatuaj antebraț stâng parte exterioară (bust de femeie – 8×4,5 cm) un tatuaj antebraț drept parte inferioară (”Sirenă” 13×7 cm) şi are proteză superioară, proteză dentară inferioară.
La momentul producerii tragediei, omul  era încălţat într-o pereche de pantofi din piele de culoare neagră, având în interior o etichetă verde cu inscripția „LAME”, o pereche de ciorapi de culoare gri,  îmbrăcat cu o pereche de pantaloni din stofă de culoare gri, curea din imitație de piele de culoare albastru închis, având pe dedesubt o pereche de pantaloni tip trening de culoare neagră și slip negru, tricou albastru cu inscripția „Basketball”, o bluză de culoare roșie, un hanorac albastru cu fermoar și inscripția „Jack Wolfskin” în dreptul pieptului, și o geacă de culoare neagră având în interior o etichetă cu inscripția „OKER”  .

În cazul în care recunoaşteţi persoana în cauză, apelaţi Poliţia prin 112.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*