Duminică 19 Mai 2024, Actualizat acum 139 zile 12:00 am

Senatorul Ovidiu Donţu: Problemele reale ale Sucevei sunt legate de Termica, nu de schimbarea viceprimarului

Senatorul PSD, Ovidiu Donţu, susţine că problemele reale ale Sucevei sunt legate de Termica, care se află în procedură de insolvenţă. El afirmă că statul, prin Termica, este ţepuit cu 325 de miliarde de lei vechi şi nimeni nu este chemat să dea socoteală. Mai mult, Donţu spune că lichidatorul bagă  în buzunarul său drept onorariu, prin declanşarea acestei proceduri, suma de 40 de miliarde de lei vechi.

Statul nu este chemat prin Primărie sau ANAF, prin această procedură a insolvenţei ca parte, ci fac ce vor ei. Acest grup infracţional organizat ţepuieşte statul cu 325 de miliarde de lei vechi. Cine vor să facă acest lucru…. Nişte lichidatori care sunt plătiţi cu 40 de miliarde de lei vechi. Deci, astea sunt probleme reale ale Sucevei. Averea debitorului este cu capital public, este a noastră. Din averea noastră se întamplă nişte lucruri. În condiţiile în care un creditor doreşte să ia staţia 110 prin procedura dării în plată, adică să nu participe la acest clasament al creanţelor. Nu vorbim de nume, ci din punct de vedere juridic, ca după toţi cei din jur să aibă nevoie de ea”, a spus Donţu.

El  a lăsat să se înţeleagă că această chestiune este mult mai prioritară decat schimbarea viceprimarului PSD, după ce a fost întrebat care este părerea sa în calitate de preşedinte al organizaţiei municipale a PSD Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*